28 Ağustos 2010 Cumartesi

Kolay Profiterol Tarifi


















Malzemeler,

1 Paket pötibör bisküvi
1 Çay bardağı fındık içi
1 Litre süt
1 Paket kakaolu puding
1 Paket pasta kreması

Hazırlanışı,

Kolay Profiterolü hazırlamak için bisküvileri ve fındık içini robotta çekip un haline getirin.
Pasta kremasını paketin üzerindeki tarife göre hazırlayın.
Un haline gelmiş bisküvi ve fındığı derin bir kâseye alın.
İçine bir çay bardağı süt ekleyip yoğurun.
Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp önce yuvarlayın sonra da elinizle bastırarak düzleştirin.
İçlerine birer tatlı kaşığı pasta kreması koyup elinizle yuvarlayarak toplar yapın.
Servis tabaklarına hazırladığınız topları yerleştirin.
Pudingi paketteki tarife göre hazırlayıp topların üzerlerine pay edin.
Soğuduktan sonra servis yapın.

Afiyet Olsun


0 yorum:

Yorum Gönder